Informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel er en liten fil som sendes fra et nettsted til brukerens utstyr (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett) for å lagres lokalt på brukerens utstyr. Informasjonskapsler brukes for å holde rede på når brukeren er innlogget, brukers handlekurv ved kjøp av varer og personlige innstillinger på et nettsted. De brukes også til å lage statistikk over bruk av sidene. Videre kan informasjonskapsler brukes til sporing av brukernavigering og identifisering.

 
Ved å gå inn på våre sider godtar du at informasjonskapsler brukes. Det er mulig å sperre for bruk av informasjonskapsler ved å endre innstillinger i nettleseren, men da vil innlogging og netthandel ikke fungere. 
 
Et nettsted kan ikke lese informasjonskapsler som andre nettsteder har lagret på din maskin.
 
Vi gir nedenfor oversikt over vår bruk av informasjonskapsler.

Egne informasjonskapsler

Brukes for å holde rede på når bruker er innlogget og for å gjøre det mulig å gjennomføre en netthandel. Brukes også til å ta vare på brukers innstilling på nettsiden.

Google analytics

Dette er en nettanalysetjeneste. Informasjonskapsler brukes for å lage statistikk og analyse om hvordan nettstedet brukes. Informasjon som sendes Google analytics inkluderer din nettadresse og lagres på tjenere i USA. Google kan overlate denne informasjon til tredjepart hvis tredjepart handler på vegne av Google eller Google er pålagt ved lov å utlevere slik informasjon.
 
Vi bruker denne informasjonen til statistikk over bruk av nettstedet (mest besøkte sider, når sidene er besøkt, hvor brukere kommer i fra). Videre bruker vi Google til å få detaljert oversikt over handel på våre nettsider.
 
Informasjonen vi samler inn ved hjelp av Google brukes til markedsanalyse og markedsføring i samarbeid med Synlighet AS.
 

Admeta AB

Dette er en nettanalysetjeneste. Informasjon som sendes til Admeta AB, brukes til markedsanalyse og markedsføring.

 Webtraffic

Webtraffic, viser annonser på forskjellige nettsteder. Webtraffic bruker cookies til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder.