Byggforskserien og Våtromsnormen i ny drakt

Byggforskseriens og Byggebransjens våtromsnorm har fått nye nettsider. Sidene fungerer like bra på alle skjermstørrelser og har fått et mye bedre søk.

Det nye designet er utviklet for å gjøre nettsidene til et godt, daglig arbeidsverktøy. 

Enklere navigering og bedre søkefunksjon

Gjennom brukerundersøkelser har brukerne våre sagt at søkefunksjonen i Byggforskserien og Byggebransjens våtromsnorm må bli bedre. I den nye versjonen er søket kraftig forbedret og vil gi mer relevante søkeresultater med flere filtreringsmuligheter. Det blir også mulig å søke direkte i figurer.
Visningen av anvisninger blir tilpasset alle skjermstørrelser, med større figurer og mer lesbar font. Utskriftsformatet blir også bedre.

TEK-sjekk Energi – ny nettversjon kommer

TEK-sjekk Energi er et program som kontrollberegner bygninger i forhold til energikrav i byggteknisk forskrift, NVE sin energimerkeordning for bygninger, og kriterier for passivhus i NS 3700 og NS 3701. TEK-sjekk Energi er i dag et excel-regneark. SINTEF Byggforsk utvikler nå en nettversjon av beregningsprogrammet, fra 3. mars vil alle abonnenter som har komplett versjon av Byggforskserien få tilgang til en beta-versjon av programmet.

Nye adresser

Byggforskserien har nå adressen www.byggforsk.no. Trafikk til den gamle adressen vil bli omdirigert til ny adresse automatisk. Snarveier til anvisninger som du har i nettleseren, som peker på den gamle løsningen, vil også bli dirigert til riktig anvisning.
Våtomsnormen har nå adressen www.byggforsk.no/vaatromsnormen. Trafikk til den gamle adressen vil bli omdirigert til ny adresse automatisk. Snarveier til anvisninger som du har i nettleseren, som peker på den gamle løsningen, vil også bli dirigert til riktig anvisning.

14.09.2017